reference_tdc.jpg  

rdc_logo.jpg

 

Sikringsvagten sikrer TDC ensartet kvalitet i vagtydelser over hele landet

TDC har valgt Sikringsvagten som totalleverandør på vagtydelser, hvilket betyder at de i dag benytter Sikringsvagten til alarmpatrulje, runderingsvagt, sikkerhedsreceptionist, stationær vagt og tryghedsvagt ved interne arrangementer.

"Det faktum, at Sikringsvagten giver os adgang til et bredt landsdækkende netværk af professionelle leverandører af vagt- og serviceydelser, betyder utroligt meget for os", fortæller sektionschef i TDC, Erland Vendelboe Nielsen. "Da vores sites er placeret over hele Danmark, er det vigtigt for os at vi samarbejder med en virksomhed, som har leverandører i hele landet, med et indgående lokalkendskab. Hos Sikringsvagten får vi den fornødne tryghed i leverancerne, på grund af deres landsdækkende netværk af små og mellemstore leverandører, med et stort lokalkendskab."

"En anden vigtig årsag til, at vores valg faldt på Sikringsvagten, er at vi her får garanti for høj kvalitet på alle ydelser. Ligesom at det er væsentligt at pris og kvalitet hænger sammen, hvilket vi føler, at det gør hos Sikringsvagten. Det betyder en hel del for os, at vi arbejder sammen med en loyal leverandør, og det opfatter vi, Sikringsvagten er", siger Erland Vendelboe Nielsen. "Det er ligeledes et stort plus for os, at vi hos Sikringsvagten kun har et kontaktpunkt når vi henvender os. Det sparer os for at bruge en masse unødig tid på at skulle forklare sammenhænge. Det ene kontaktpunkt hos Sikringsvagten kender nemlig til alle detaljerne i vores aftale."

"TDC og Sikringsvagten kender hinanden fra tidligere samarbejder, og vi vidste således at Sikringsvagten har en professionel tilgang til opgaveløsningerne, samt at kvaliteten på deres ydelser modsvarer de krav, som vi stiller til vores leverandører i TDC. Dette blev yderligere bestyrket af, at Sikringsvagten havde indgået et samarbejde med DKTV Sikring, som vi var overbeviste om kunne give os den rette sammenhæng mellem vagt- og sikringsydelser, som vi efterspurgte", udtaler Erland Vendelboe Nielsen.

Alt i alt betyder samarbejdet med Sikringsvagten, at TDC har fået en landsdækkende leverandør af vagtydelser, som garanterer en ensartet kvalitet på landsplan.