Alarmpatrulje

Med Sikringsvagtens  alarmpatrulje er du sikret en hurtig respons- og udrykningstid, hvis din alarm går. Det betyder, at du minimerer risikoen for, at mindre uheld får katastrofale følger for din virksomhed.

Hurtig udrykningstid og afdækning af skaden

Når din alarm går, rykker vores alarmpatrulje ud omgående. Fra vores kontrolcentral har vi fuldt overblik over vores beredskab og kan hurtigt lokalisere den nærmeste vagtbil i forhold til din alarm. Din alarm vil elektronisk eller telefonisk blive videregivet til den kørende vagt. Og du er dermed sikret hurtig udrykningstid.

Er der tale om indbrud, sørger vores egen vagt for afdækning. Ved større skader tilkaldes Skadeservice i henhold til den aftalte forholdsordre. Vores lokale vagter reagerer præcist som aftalt og beskrevet i din forholdsordre, uanset om der er tale om en teknik- eller en tyverialarm.

Stort og bredt lokalkendskab skaber tryghed

Sikringsvagtens alarmpatrulje består af vores landsdækkende net af lokale virksomheder, hvilket betyder, at der altid vil være en vagtbil i dit lokalområde – og ofte spotter vagten uregelmæssigheder, selv før din alarm går.

Hvorfor vælge en alarmpatrulje fra Sikringsvagten?

Vi har rigtig mange alarmpatruljer om året, og vi garanterer dig hurtig respons- og udrykningstid. Vores alarmpatrulje og vagter er din garanti for, at du får professionel hjælp, når uheldet er ude. Vore vagters primære opgave er at sikre ulykkesstedet mod yderligere skade. Og vi garanterer, at vores vagter ikke forlader din adresse, før at dine bygninger eller din virksomhed atter er sikret.